Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!

Robne Marke - Private Label

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u kreiranju formulacija i praktičnom znanju u proizvodnji te registraciji kozmetičkih proizvoda.

Tinktura je otvorila novi segment. Proizvodnja iz usluge / Robna Marka / Private Label -  od ideje do gotovog proizvoda.

Stručnjaci Tinkture do sada su osmislili i stavili na tržište više od 50 različitih proizvoda drugih robnih marki i brendova za tržište EU-a.
U suradnji sa Tinkturom moguće je izraditi formulacije i proizvesti sve oblike visoko kvalitetnih proizvoda - emulzija, masti, krema, losiona, šampona, kupki, gelova, sapuna, tonika. Proizvodnju kozmetike pritom prati i izrada popratne dokumentacije u skladu sa zahtjevima EU.

Proizvodnja iz usluge obuhvaća odlično opremljen proizvodni pogon, proizvodnju u skladu s načelima dobre proizvođačke prakse i visoko zahtjevnim standardom HRN EN ISO 22716. Trajna i kvalitetna suradnja s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo omogućuje registraciju kozmetičkih proizvoda, kao i kozmetike s posebnom namjenom.

Proizvodnja iz usluge moguća je i u malim serijama ( 1000 komada ), uz ugovor koji garantira tajnost i privatnost projekta. Za sva pitanja i prijedloge suradnje stojimo vam na raspolaganju.

UZ TO NUDIMO

IZRADA DOKUMENTACIJE, PROCJENA SIGURNOSTI I REGISTRACIJA PROIZVODA

U sklopu usluge proizvodnje, nudimo i kompletnu dokumentaciju s podacima o proizvodu, procjenu sigurnosti kozmetičkog proizvoda, izradu deklaracije proizvoda za sva tržišta Europske Unije te prijavu proizvoda na CPNP (Cosmetic Product Notification Portal).

ANALIZA ZDRAVSTVENE ISPRAVNOSTI PROIZVODA

Prilikom stavljanja proizvoda na tržište, neophodna je analiza zdravstvene ispravnosti proizvoda, koju provodimo za Vas u partnerskom laboratoriju koji je akreditiran za analiziranje zdravstvene ispravnosti kozmetičkih proizvoda.

ISPITIVANJE UČINKOVITOSTI KONZERVIRANJA (Challenge testovi)

Za formulacije sa visokim udjelom vodene faze, odnosno za formulacije koje su pogodne za razvoj mikroorganizama, neophodno je provesti testove učinkovitosti konzerviranja kojima se može utvrditi je li proizvod pogodan za razvoj mikroorganizama. Osim toga može se utvrditi u kojoj je mjeri korišteni konzervans učinkovit u suzbijanju rasta pojedinih mikroorganizama.

PROVOĐENJE TESTOVA STABILNOSTI

Prije stavljanja kozmetičkog proizvoda na tržište potrebno je provesti opsežna ispitivanja stabilnosti kozmetičkog proizvoda. Time se utvrđuje hoće li proizvod u predviđenom roku trajanja imati zadovoljavajuća svojstva pomoću provođenja ispitivanja u realnom vremenu (npr. ukoliko je predviđeni rok trajanja godinu dana, proizvod se prati u vremenskom razdoblju od godine dana). Isto tako, kada se sa proizvodom želi izaći na tržište u što kraćem vremenskom roku, moguće je predvidjeti rok valjanosti proizvoda akceleriranim testovima stabilnosti te utvrditi kompatibilnost ambalažnog materijala sa formulacijom kao i utjecaj vibracija prilikom transporta na stabilnost kozmetičkog proizvoda (ispitivanje traje do 3 mjeseca).

KLINIČKA ISPITIVANJA PROIZVODA I DOKAZIVANJE KOZMETIČKIH TVRDNJI

Na zahtjev klijenta, moguće je provesti klinička ispitivanja proizvoda u suradnji sa pouzdanim partnerom u tom području kako bi se na proizvodu mogle istaknuti neke od koristi o učinkovitosti proizvoda.

Stojimo Vam na raspolaganju: info@tinktura.com


Tinktura | Ivanićeva 10, 10000 Zagreb | OIB: 31423968290