O nama

Naša filozofija

Naši proizvodi su potpuno prirodni, inovativni, visokoučinkoviti i sigurni, a namijenjeni su svima koji žele poboljšati svoje zdravlje i na potpuno prirodan način njegovati svoje lice i tijelo. Tinktura nudi liniju 100% prirodnih tekućih dodataka prehrani – tinktura, balzama od ljekovitog bilja, sapuna i hladno prešanih ulja.  Svi naši proizvodi sadrže prirodne, biljne sastojke bez umjetnih konzervansa, bojila ili mirisa to već dovoljno govori o nama.

Kvaliteta

Uvodom HACCP sustava kontrole kvalitete proizvodnje i ISO certifikata pazimo da zdravlje i sigurnost naših potrošača naš su prioritet. Naše proizvode ne testiramo na životinjama, oni sadrže prirodne, prvenstveno biljne sastojke. Razvoj naših proizvoda uključuje strog odabir sastojaka, pazeći pritom da se pri njihovoj preradi zadrži najveći udio aktivnih sastojaka. Time jamčimo maksimalnu učinkovitost svojih proizvoda. Riješenje za proizvodnju predmeta opće uporabe – kozmetičkih proizvoda ( dobra proizvođačka praksa ) po Hrvatskoj normi iz kozmetike HRN EN ISO 22716

Znanje i iskustvo

Za razvoj svojih proizvoda koristimo znanje, iskustvo i spoznaje iz područja znanosti o prehrani te djelovanju biljaka na zdravlje – fitofarmacije i fitomedicine.

Poslovanje

Društveno i socijalno odgovorno poslovanje dio je naše kulture. Zalažemo se za poštivanje međunarodnih konvencija u smislu organizacije rada, posebno za zaštitu radnika. Svoje radnike tretiramo pravedno, s dostojanstvom i poštovanjem. Cijenimo kada naši kupci žele znati više o našim proizvodima. Pohvale su za nas znak podrške da nastavimo dalje, a kritike uvijek prihvaćamo kao priliku da postanemo još bolji.

 

Hvala

Vaša TINKTURA.