Black Magic
Black Magic

Sapun

I Vas muči masna koža? Prepuna Vam je koža akni i zbog toga patite?
Imate dojam da nikada nećete osvojiti bitku protiv prištića, iako primjenjujete razne taktike?
Katkad Vam se smuči i od same pomisli na osobni odraz u ogledalu, jer Vam je postao nepodnošljiv mastan sjaj na licu?
Možete odahnuti jer Tinktura je za Vas stvorila jedan nesvakidašnji novitet, jedan takav raritet, pomoću kojeg ćete konačno zaboraviti gubitničku šah poziciju, jer će Vaša nagrada biti zdrava i blistava koža.

5.00 od 5
35.00 KN
110 gr.
Castile Sapun
Castile Sapun

Sapun sa maslinovim uljem

Sapun Ekstra djevičansko maslinovo ulje sadrži samo ekstra djevičansko maslinovo ulje. Izuzetno je lagan i nježan za kožu. Uspješno tretira kožu koja boluje od ekcema i psorijaze. Maslinovo ulje je iznimno hidratantno, usporava starenje kože i vrlo je bogato antioksidansim.

5.00 od 5
30.00 KN
110 gr.
Kamilica Sapun
Kamilica Sapun

Sapun

Kamilica Sapun nježno čisti i omekšava kožu. Hranjiva formula ostavlja kožu baršunasto mekom, hidratiziranom i osvježenom. Idealan je za osjetljivu i normalnu kožu, za bebe i cijelu obitelj.

Još nema ocjenu 30.00 KN
110 gr
Limun Sapun
Limun Sapun

Sapun

Ovaj ručno rađeni sapun citrusnih mirisnih nota miriše nevjerojatno! Pravo je čudotvorno sredstvo za kožu: regenerira, čisti i revitalizira kožu i to sasvim prirodno.

5.00 od 5
30.00 KN
110 gr.
Sapun od naranče
Sapun od naranče

Sapun

Ako vam je koža beživotna, suha i osjetljiva, opojni miris eteričnog ulja i soka od naranče revitalizirat će je i učiniti baršunasto mekom.Eterično ulje naranče djeluje osvježavajuće i potiče dobro raspoloženje te pomaže koži vratiti vlažnost i elastičnost. Osvježava, umiruje i djeluje antibakterijski.

Još nema ocjenu 30.00 KN
110 gr.